Djembé workshops voor docenten

Ook docenten willen een keer vermaakt worden en trommelen is hier het perfecte medium voor. Leraren begeleiden hun leerlingen en deze djembéworkshop is een unieke kans om met plezier aan de kunst van leiden en geleid worden te werken.

Met de hulp van de djembe en ritme heeft Victor Sams de ervaring om de deelnemers mee te nemen naar het onbewust zijn. Een plaats waar je niet meer denkt of wil denken maar waar je alleen wil genieten van het moment. Een plaats waar leiding of geleid worden even niet belangrijk is en des te meer het plezier dat je tijdens deze workshop samen met je collega’s beleefd! De djembéworkshop kan op school, in de klas of op een locatie van u keus. Het Volkshotel biedt een perfecte locatie en ruimte hiervoor, een plek waar je deze djembéworkshop ook kunt combineren met een lunch of diner. Deze locatie is eenvoudig te bereiken via de metro (halte Wibautstraat) of als u met de auto wil komen, er is een parkeerplaats op het terrein van het Volkshotel.

djembe amsterdam djembe workshop amsterdam djembeles victor sams amsterdam rotterdam denhaag arnhem djembeland2 - Djembé workshops docenten

Djembé workshops voor docenten

djembeworkshop djembe workshop amsterdam djembeles victor sams djembeworkshop school scholen - Djembé workshops docenten

vele djembé’s staan klaar voor de djembéworkshop van Victor Sams

Doel en visie

Het middels de djembé verbinden van de leerlingen met elkaar en het daarnaast verbreden van hun sociale inzicht. Deze ‘trommel’ workshop biedt afgezien van exotisch plezier dus meer dan alleen kennis maken met de djembé als muziek instrument.

 

Victor Sams is zanger, djembédocent, ngonispeler en componist. Sinds 1991 geeft hij workshops en trainingen op muziekscholen, in bedrijven en instellingen. Hij heeft ook vanaf 1996 als freelancer workshops verzorgt op basisscholen en in het voortgezet onderwijs voor verschillende landelijke stichtingen zoals: Edu-art, Swing, Mutare, Kreater en Uit de Kunst om er maar een paar te noemen. Sams is uniek en een kunstenaar in de klas op dit gebied. Zijn workshops staan bekend als plezierig en leerzaam .

Doelgroep:
Leerlingen en leerkrachten

Maximum aantal leerlingen:
Voor deze aanbieding geldt een maximum van 25 leerlingen.

Workshops op maat:
In overleg zijn allerlei variaties op de workshop structuur mogelijk. Wij helpen u graag met het maken van een programma op maat!

Materiaal:
Bij een workshop is de huur van 25 djembé´s inbegrepen.

Duur:
50 minuten per workshop.

Plaats:
Op school of een andere locatie of mijn studio in het oude Volkskrantgebouw in Amsterdam.

Bijzonderheden:
U dient zelf te zorgen voor een geschikte ruimte. De deelnemers moeten ruim kunnen zitten in een grote halve kring op stoelen (liefst) zonder leuning.

Meerdaagse workshops
Workshops van meerdere dagen zijn ook mogelijk. Bij meerdaagse workshops is de eindpresentatie gratis. Daarnaast bieden wij kortingen bij de afname van meerdaagse workshops.

Betaling met cultuurkaart is mogelijk!

djembe amsterdam djembe workshops victor sams djembe ngoni reggae opnamestudio gan production cp pas - Djembé workshops docenten

Translate »