Djembé workshops Teambuilding

Djembé workshops voor Teambuilding 2016!

Wilt u uw medewerkers eens op een andere manier met elkaar laten communiceren? Misschien wilt u als leidinggevende een bepaalde gedachte, filosofie of samenhorigheid overbrengen aan uw medewerkers. Of wilt u medewerkers op een indringende en tegelijkertijd ontspannen manier laten werken aan het verbeteren van hun onderlinge samenwerking. Dan kan muziek een prima hulpmiddel zijn: Hoe zou het zijn om zelf deel te nemen aan het instuderen van een opzwepend muziekstuk samen met uw medewerkers? Een afdeling gedachteloos op een andere manier met elkaar laten samenwerken zonder woorden. Er zijn landen waar men communiceert met trommels. Hoe kunt u uw medewerkers laten werken met muziek en wat kunt u daarmee bereiken?

Het doel:

Muziek is bij uitstek een goed medium om samenwerking en harmonie te versterken. Deelname aan deze workshop stimuleert tot luisteren en aanvoelen van elkaar. Er worden verschillende ritmes en bijbehorende liederen aangeleerd die gelijktijdig worden gespeeld, zodat er al in een korte tijd een swingend muziekstuk ontstaat waar je zelfs op kunt dansen.

Programma:

  1. Een simpel ritme instuderen
  2. Het bijbehorende lied erbij zingen
  3. Einde met vrije dans, de ene helft danst terwijl de andere helft speelt

 


djembe workshops teambuilding djembe workshop bedrijven djembeles djembe les victor sams teambuilding zakelijk - Djembé workshops Teambuilding

Djembé workshop voor TeambuildingTranslate »