Djembé workshops voor Teambuilding

Wilt u uw medewerkers eens op een andere manier met elkaar laten communiceren?
Misschien wilt u als leidinggevende een bepaalde gedachte, filosofie of samenhorigheid overbrengen aan uw medewerkers. Of wilt u medewerkers op een indringende en tegelijkertijd ontspannen manier laten werken aan het verbeteren van hun onderlinge samenwerking. Dan kan muziek een prima hulpmiddel zijn!

Hoe zou het zijn om zelf deel te nemen aan het instuderen van een opzwepend muziekstuk samen met uw medewerkers? Een afdeling gedachteloos op een andere manier met elkaar laten samenwerken zonder woorden. Er zijn landen waar men communiceert met trommels. Hoe kunt u uw medewerkers laten werken met muziek en wat kunt u daarmee bereiken?

Het doel

Muziek is bij uitstek een goed medium om samenwerking en harmonie te versterken. Deelname aan deze workshop stimuleert tot luisteren en aanvoelen van elkaar. Er worden verschillende ritmes en bijbehorende liederen aangeleerd die gelijktijdig worden gespeeld, zodat er al in een korte tijd een swingend muziekstuk ontstaat waar je zelfs op kunt dansen.

djembe workshops teambuilding djembe workshop bedrijven djembeles djembe les victor sams teambuilding zakelijk - Djembé workshops Teambuilding

Djembé workshop voor Teambuilding

Programma

  • Een simpel ritme instuderen
  • Het bijbehorende lied erbij zingen
  • Einde met vrije dans, de ene helft danst terwijl de andere helft speelt

Instrumenten

Instrumenten die in de workshops aan bod komen Djembé, kenkeni, sangban en dundun. N´goni (snaar instrument)

Offerte

Voor een vrolijke en inspirerende avond of middag met uw familie, collega’s, klasgenoten e.d. kan Gan production een speciaal op u wensen gericht programma voor u opstellen en verzorgen. We kunnen naast een combinatie van percussie, dans en zang ook bijvoorbeeld Afrikaans/Caraibisch koken aan de workshop toevoegen. Het is allemaal mogelijk en bespreekbaar. Prijzen staan niet op onze website vermeld omdat iedere opdracht aangepast is aan de door u kenbaar gemaakte wensen. De prijs hangt onder andere af van het aantal deelnemers, het aantal workshopleiders, de tijdsduur van de training of workshop, de voorbereidingstijd en de reisafstand. Wij bieden u altijd hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs en helpen u graag een passend programma binnen uw budget te realiseren. Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft (per telefoon, fax of email) maken wij met plezier een offerte op maat.

Doelgroep:
Bedrijven

Maximum aantal werknemers:
Voor deze workshop geldt een maximum van 25 werknemers.

Workshops op maat:
In overleg zijn allerlei variaties op de workshop structuur mogelijk. Wij helpen u graag met het maken van een programma op maat!

Materiaal:
Bij een workshop is de huur van 25 djembé´s inbegrepen.

Duur:
50 minuten per workshop.

Plaats:
Op uw bedrijf of een andere locatie of mijn studio in het oude Volkskrantgebouw in Amsterdam.

Bijzonderheden:
U dient zelf te zorgen voor een geschikte ruimte. De deelnemers moeten ruim kunnen zitten in een grote halve kring op stoelen (liefst) zonder leuning.

Meerdaagse workshops
Workshops van meerdere dagen zijn ook mogelijk. Bij meerdaagse workshops is de eindpresentatie gratis. Daarnaast bieden wij kortingen bij de afname van meerdaagse workshops.

Translate »