Djembé workshops Just for fun

Deze djembé workshop is uitermate geschikt voor je vrijgezellenfeest, verjaardag party, familiedag, kraamfeest, receptie, jubileum, verrassingsfeest, house-warming party, buurt- of straatfeest, etc…

Gezellig uitje djembé workshop: Als uitgangspunt wordt gebruik gemaakt van de sfeer die een groep meebrengt. Het trommelen wordt super simpel gehouden en de djembé workshop wordt aangepast aan het kunnen en gezelligheid van de groep.

djembe workshops djembe workshop just for fun djembeles victor sams amsterdam rotterdam denhaag arnhem 2 - Djembé workshops Just for fun

Djembé workshop Just for fun

Doelgroep:
iedereen

Maximum aantal deelnemers:
Voor deze workshop geldt een maximum van 25 deelnemers.

Workshops op maat:
In overleg zijn allerlei variaties op de workshop structuur mogelijk. Wij helpen u graag met het maken van een programma op maat!

Materiaal:
Bij een workshop is de huur van 25 djembé´s inbegrepen.

Duur:
50 minuten per workshop.

 

Plaats:
Op een locatie naar keuze of mijn studio in het oude Volkskrantgebouw in Amsterdam.

Bijzonderheden:
U dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie. De deelnemers moeten ruim kunnen zitten in een grote halve kring op stoelen (liefst) zonder leuning.

Meerdaagse workshops
Workshops van meerdere dagen zijn ook mogelijk. Bij meerdaagse workshops is de eindpresentatie gratis. Daarnaast bieden wij kortingen bij de afname van meerdaagse workshops.

Translate »