Djembé workshops op locatie

Djembé Workshops op locatie

Ik zit met mijn bedrijf Gan Production in het Volkshotel op de Wibautstraat in Amsterdam. Daar heb ik ook een kleine studio, SamsStudio . De djembé workshops kunnen gegeven worden in mijn studio of in een ruimte van het Volkshotel . Groepen kunnen naar mij toe komen of zelf een locatie zoeken. Ik kom ook graag naar u toe of naar een locatie van u keus. Bij mooi weer kan de djembé workshop gegeven worden op straat, in de tuin, in een park, op een plein, op het strand of in het bos. Het enige waar u aan moet denken is om zelf stoelen te regelen voor de djembé workshop ! Als u ervoor kiest om naar het Volkshotel te komen en u komt met de auto, dan is er een parkeerplaats op het terrein van het hotel waar u … euro per uur betaald voor het parkeren. Komt u met het openbaar vervoer dan is het Volkshotel 2 minuten lopen vanaf metrohalte Wibautstraat !


djembe workshops djembe workshop op locatie djembeles victor sams amsterdam rotterdam denhaag arnhem 1 - Djembé workshops op locatie

Djembé Workshops op locatieTranslate »