Djembé Workshops op locatie

Bij mooi weer kan de djembé workshop gegeven worden op straat, in de tuin, in een park, op een plein of strand of in het bos.

Ik zit met mijn bedrijf Gan Production in het Volkshotel op de Wibautstraat in Amsterdam. Daar heb ik ook een kleine studio, SamsStudio . De djembé workshops kunnen gegeven worden in mijn studio of in een ruimte van het Volkshotel . Groepen kunnen naar mij toe komen of zelf een locatie zoeken. Ik kom ook graag naar u toe of naar een locatie van u keus. Bij mooi weer kan de djembé workshop gegeven worden op straat, in de tuin, in een park, op een plein, op het strand of in het bos. Het enige waar u aan moet denken is om zelf stoelen te regelen voor de djembé workshop ! Als u ervoor kiest om naar het Volkshotel te komen en u komt met de auto, dan is er een parkeerplaats op het terrein van het hotel waar u … euro per uur betaald voor het parkeren. Komt u met het openbaar vervoer dan is het Volkshotel 2 minuten lopen vanaf metrohalte Wibautstraat !

djembe workshops djembe workshop op locatie djembeles victor sams amsterdam rotterdam denhaag arnhem 1 - Djembé workshops op locatie

Djembé Workshop op locatie

Doelgroep:
iedereen

Maximum aantal deelnemers:
Voor deze workshop geldt een maximum van 25 deelnemers.

Workshops op maat:
In overleg zijn allerlei variaties op de workshop structuur mogelijk. Wij helpen u graag met het maken van een programma op maat!

Materiaal:
Bij een workshop is de huur van 25 djembé´s inbegrepen.

Duur:
50 minuten per workshop.

 

Plaats:
Op een locatie naar keuze of mijn studio in het oude Volkskrantgebouw in Amsterdam.

Bijzonderheden:
U dient zelf te zorgen voor een geschikte locatie. De deelnemers moeten ruim kunnen zitten in een grote halve kring op stoelen (liefst) zonder leuning.

Meerdaagse workshops
Workshops van meerdere dagen zijn ook mogelijk. Bij meerdaagse workshops is de eindpresentatie gratis. Daarnaast bieden wij kortingen bij de afname van meerdaagse workshops.

Translate »