Djembé Workshops op locatie

Ik zit met mijn bedrijf Gan Production in het Volkshotel op de Wibautstraat in Amsterdam. Daar heb ik ook een kleine studio, SamsStudio . De djembé workshops kunnen gegeven worden in mijn studio of in een ruimte van het Volkshotel . Groepen kunnen naar mij toe komen of zelf een locatie zoeken. Ik kom ook graag naar u toe of naar een locatie van u keus. Bij mooi weer kan de djembé workshop gegeven worden op straat, in de tuin, in een park, op een plein, op het strand of in het bos. Het enige waar u aan moet denken is om zelf stoelen te regelen voor de djembé workshop ! Als u ervoor kiest om naar het Volkshotel te komen en u komt met de auto, dan is er een parkeerplaats op het terrein van het hotel waar u … euro per uur betaald voor het parkeren. Komt u met het openbaar vervoer dan is het Volkshotel 2 minuten lopen vanaf metrohalte Wibautstraat !

Neem contact op

djembe workshops djembe workshop op locatie djembeles victor sams amsterdam rotterdam denhaag arnhem 1 - Djembé workshops op locatie

Djembé Workshops op locatie