Participatie optredens en djembé workshops voor scholen

Participatie optredens en djembé workshops voor scholen

Mijn “Ngoniband” is een Wereldmuziekband speciaal opgericht voor schoolconcerten. Ik geef hiermee optredens en ook participatie optredens waarbij ik de leerlingen de mogelijkheid bied om mee te participeren tijdens het optreden. Er worden korte verhalen verteld over de verschillende muziekstukken en hun achtergrond. De leerlingen worden uitgenodigd om mee te zingen, trommelen, klappen, stampen en natuurlijk vrijblijvend mee te dansen. Mijn ngoniband bestaat uit een variatie van instrumenten, muziek, cultuur en muzikanten met verschillende achtergronden. De ngoni is een snaarinstrument uit Mali, West-Afrika. Het is het instrument van de jagers, het instrument hoort bij het ritueel als ze op jacht gaan. Ik kom zelf van het Caribisch-gebied en met de ngoni combineer ik de melodieën van de Cariben met de muziek en cultuur van West-Afrika.  


djembe workshops participatie optredens scholen djembe workshop djembeles victor sams - Participatie optredens en djembé workshops voor scholen

Participatie optredens en djembé workshops voor scholenTranslate »