Repetitiestudio en Opnamestudio te huur

De repetitie- en opnamestudio van Gan Productions is te huur voor bandrepetities en geluidsopnames. Een demo van goede kwaliteit inspelen of een compleet album opnemen het kan allemaal in onze sfeervolle studio. In de live room is een ruime keuze uit verschillende versterkers en er zijn flexibele opstellingen mogelijk. De controlroom kan geboekt worden voor het maken van opnames en is voorzien van de juiste equipment. Een wekelijkse vaste bandrepetitie inplannen is goed te realiseren. Bel voor een afspraak om de sfeer in de studio te proeven en om kennis te maken met de mogelijkheden van de studio.

Repetitiestudio

De repetitiestudio bevind zich in het oude Volkskrantgebouw in Amsterdam. Het is een goede oefenruimte met echt goede spullen.

  • 2 gitaarversterkers
  • 1 drumstel
  • 2 Basversterkers
  • Een PA
  • voldoende microfoons
  • 1 keyboard (te huur)
  • 1 piano (te huur) 

Opnamestudio

De opnamestudio van Gan Production / Djembeland is uitermate geschikt voor opnames van verschillende muziekstijlen. De alom geprezen sfeer en mogelijkheden van de studio stelt de muzikanten in staat om op een prettige manier de muziek te laten opnemen door een vakkundige audio engineer, het is ook mogelijk om een eigen engineer mee te nemen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Tarief:

€ 35 per blok van 3 uur
€ 120 per maand 4 x 3 uur
€ 50 per blok van 6 uur
€ 175 per maand 4 x 6 uur

Iedere dag open van 9.00 tot 24.00 uur. Oefentijden op maat is bespreekbaar, informeer ook naar de mogelijkheden voor opname van een demo.

Adres:

Volkskrantgebouw
Wibautstraat 150
1091 GR Amsterdam
Op 1 minuut lopen van metrostation Wibautstraat

Contact:

ganproduction@gmail.com
Tel: 06 411 830 21

Translate »