Wekelijkse Ngoni lessen 2024

Ngoni lessen in  Amsterdam

De wekelijkse ngoni lessen starten weer vanaf woensdag 31 januari 2024

De ngoni is een Malinees snaarinstrument, er zijn heel veel soorten snaarinstrumenten te vinden in West-Afrika maar de ngoni is “de moeder van ze allemaal”! De kamelen ngoni is er een bijzondere variant hiervan. Het is een spiritueel instrument met een zachte oerklank en een hypnotiserend karakter dat gebruikt wordt voor rituelen en sociale doeleinden.

In deze workshop maak je kennis met de magische ritmiek en melodieën van de eeuwen oude ngoni muziek. De methode die in deze workshop wordt gebruikt voor het aanleren van het ngoni spelen is heel eenvoudig en is voor iedereen toegankelijk.

Ngonimuziek is super leuk om naar te luisteren maar nog leuker om zelf te spelen. Het doel van mijn workshops en lessen is om iemand de basis van het ngonispelen bij te brengen en dit te combineren met zang.

djembe ngoni workshops lessen amsterdam rotterdam frankrijk victor sams - Wekelijkse Ngoni Lessen

Amsterdam

Vanaf woensdag 31 januari 2024
elke woensdag
Ngoni Beginners: 18.00 tot 19.30 uur
Ngoni Gevorderd: 20.00 – 21.30 uur

Locatie

Volkshotel
Wibautstraat 150
1091 GR Amsterdam

Kosten

Kosten per cursus van 10 lessen: € 180,-   Huur ngoni: € 100 per cursus (De ngoni is een kwetsbaar instrument, de huur is € 50 met een borg van € 50 tegen beschadiging. Wordt het instrument na de cursus in originele staat ingeleverd, dan krijgt je het borg geld terug!
Het is mogelijk om de gehuurde ngoni na de cursus te kopen, dan word de huur van € 100 in mindering gebracht op de prijs.

Aanmelden

Aanmelden kan per mail info@victorsams.nl of telefonisch 06-41183021 of via Facebook.
Voor de bevestiging van je inschrijving dient het gehele bedrag voor de cursus overgemaakt te worden op bankrekening: NL39ASNB0708287476 onder vermelding van: Victor Sams, Ngoni cursus, plaats, datum en je naam.

djembe ngoni workshops lessen amsterdam rotterdam leiden victor sams - Wekelijkse Ngoni Lessen
djembe volkshotel amsterdam djembe workshop amsterdam djembeles victor sams rotterdam haarlem edam denhaag arnhem - Wekelijkse Ngoni Lessen

Wekelijkse ngoni lessen in Volkshotel Amsterdam

Translate »